"Az én üzleti filozófiám konzervatívnak mondható, az óvatos, lépésről lépésre történő fejlődésnek vagyok a híve."

Németh Csaba

Németh Csaba: 1989-ben a régi címerrel dísztett kisiparos igazolvánnyal indítottam el a vállalkozást, kezdetben csak belföldi fuvarozással foglalkoztam. 1994-re összegyűjtöttem annyi pénzt, amiből az első teherautót meg tudtam venni, és időközben olyan végzettségre tettem szert, amellyel nemzetközi vállalkozást is elindíthattam. Mindezek után a Németh Eurotrans Kft.-t 1995 augusztusában alapítottam meg, ekkor már 2-3 kamionszerelvénnyel dolgoztunk. A cég jelenleg első sorban nemzetközi áruszállítással foglalkozik, folyamatosan nőttünk és fejlődtünk, jelenleg már 100 szerelvénnyel rendelkezünk. A 2014-es árbevételünk megközelíti a 3 milliárd forintot, a gépjárműparkunk nagyjából 10 millió kilométert futott az évben a közel 8000 megbízás során, és több mint 130 alkalmazottal rendelkeztünk. Mára az árbevétel szintje megmaradt, illetve az éves 10 millió kilóméter is átlagnak mondható, viszont mára a cégünk több mint 160 munkavállalóval rendelkezik.

Cégünk folyamatosan azon dolgozott és dolgozik a jövőben is, hogy a lehető legbarátságosabb és legkedvezőbb körülményekkel, tudja felsőfokon kiszolgálni a partnereit.

Vállalatunk fő hitvallása a környezettudatosság és tökéletesség, ezért nyitottak vagyunk az alternatív energiaforrások használatára, és kutatjuk, figyeljük a piac új fejlesztéseit, amelyek effektívebb és kevésbé kártékony hatásokkal járnak.

Image
Cégünk jelen formájában
0
éve foglalkozik szállítmányozással
Történelmünk során
0
fuvart teljesített a cégünk
Történelmünk során
0
kilómétert futottunk
Cégünk alakulásától
0
%-ban Magyar tulajdonú